De beste sociale netwerk marketing tools

Social Media Marketing

Ik wil mijn bedrijf online verkopen met behulp van een van de beste sociale netwerk dat het beste bij mij past. De niche waar ik in zit, social media marketing, is een geweldige niche die veel mensen heeft die een sociaal netwerk gebruiken.

Er zijn een groot aantal tools die nodig voor je zijn om jouw eigen business tot een succes te maken in een korte aantal tijd. Enkele tools die ik nu met je wil delen:

  • Bookmarklet: Dit helpt je om extra exposure te krijgen op blogs en andere sociale netwerken. Deze bookmarklets sturen uw post uit naar meer dan 15 van de top social bookmarking sites die u massale blootstelling zal geven. Meteen bij het abonneren op deze dienst krijgt u meer dan 10 – 15 duizend vertoningen van uw berichten die zal geven u een uitstekende blootstelling.
  • Facebook: U zult zeker moeten selecteren Facebook als uw post platform van keuze. Facebook zal alles wat je gemaakt hebt in één dag naar meer dan 500 miljoen mensen sturen als je een post maakt. De consistentie van succesvolle berichten zal zijn wat bepaalt uw prestaties. Dus gewoon aanmelden bij dit platform en een paar eenvoudige taken zal uw nieuwe onderneming een succes te maken.
  • GetResponse: GetResponse zal je outsourcing taken een eenmalige deal maken. Ga gewoon naar hun website, meld je aan (het is gratis) en ga je gang en begin het te gebruiken. Alles zal worden gedaan door hen door de manier alleen, vrijmaken van u om zich te concentreren op uw doelen.

De eerste fase is het opbouwen van lijsten met contacten. Iemand moet voortdurend opt-in op uw feed. Je moet een relatie met hen op te bouwen. Je wilt dat ze je leuk vinden, je vertrouwen en dan wanneer ze vragen of opmerkingen over je hebben in je niche, zullen ze in natura reageren. Dit is waar geloofwaardigheid begint te ontwikkelen. Dat is het begin van uw succesvolle online blog of bedrijf. Het opbouwen van relaties is belangrijk.

Ik definieer het woord, sociaal netwerk, als websites met veel verkeer die u in staat stellen om publiek op te bouwen op uw blog, pagina’s of foto sites. Deze niche is in de pre-commerciële fase. Er is nog veel in te halen. Er ligt veel groei voor je, je moet alleen de juiste tools implementeren om ervoor te zorgen dat je een loyale aanhang krijgt.