Het cloud computing platform

Werken in de cloud

Werken in de cloud is niet alleen maar een hype en de sector is daadwerkelijk met zijn tijd meegegaan. Het is hard op weg een mainstreamoptie te worden voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en kosteneffectieve werkoplossingen. Het cloud computing-platform wint nu al aan populariteit door de realistische terugverdientijd in termen van productiviteit en kosten.

De cloud heeft de kracht om samenwerking te ondersteunen”, wat de kernkracht is van elk bedrijf”, en het stelt bedrijven ook in staat om complexe workflows te creëren, snel en effectief”, zegt GEN Maid, COO, SoftPerfect. “Het (Hulu) is een krachtig hulpmiddel om niet alleen video te ontwikkelen, maar ook om boeiende inhoud te creëren voor een wereldwijd publiek. Het creëren van betere content voor onze equivalenten overal op de planeet is allemaal krachtiger dan ooit.”

Met cloud computing is het niet meer nodig specifieke software te installeren op individuele computers. U gebruikt gewoon een terminal server en een web browser om toegang te krijgen tot uw collectieve bron, gedeeld als een collectief proces. Het belangrijkste voordeel is dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt, u hoeft geen hardware aan te schaffen en geen software te kopen en te verwijderen.

Gen maakt indruk met een video-uploaddienst die hij ontwikkelde voor een groot bedrijf. De dienst werd uitgerold op duizenden machines die de helft van de hardwarebelasting van het bedrijf vertegenwoordigen, zegt hij. En in plaats van te betalen voor de kosten van een server, dragen gebruikers hun apparatuur bij, en er zijn geen kosten om het systeem te bedienen.

“De (Hulu-)aard van de inhoud is perfect voor de Hulu Plus-dienst. Hulu Plus is een op zichzelf staand product dat niets anders doet dan geweldige inhoud creëren, of het nu van netwerkproviders komt of van inhoud die beschikbaar is op de Hulu Plus Premium voor PC of van derde enterprise partners,” zegt Animeimation’s Chief Technology Officer, J Vatican, eraan toevoegend dat het bedrijf samenwerkt met programmeurs om de Hulu service uit te breiden naar de PC.

De Japanse videosite Hulu Plus heeft ongeveer een half miljoen abonnees.

Over minder dan een jaar is Animeimation van plan een network delivery service te lanceren waarbij consumenten tegen een kleine maandelijkse vergoeding de dienst kunnen gebruiken om anime op hun PC te bekijken of kunnen overstappen op een Hulu Plus-abonnement.

“Het (Hulu Plus) is een product dat de fundamentele dingen bereikt die mensen willen van een dienst als deze, en natuurlijk is het veel handiger dan het krijgen van een kabeldoos of een schotelantenne, “Gen heartbeatSystems’ CEOtaxes. “Wat we gaan lanceren is een suite van producten eromheen (Hulu Plus) om mensen de beste waarde voor hun geld te geven.”

Animeimation richt zich op markten zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Europa, en richt zich op kijkers die geïnteresseerd zijn in Japanse animatie, met inbegrip van live action, anime, en genres zoals actie, avontuur, tekenfilms, en oorlogsvoering.

“De anime theaters industrie gaat een belangrijke blauwdruk zien over wat ze nodig zijn om beter en beter content te serveren en wat belangrijk voor hen is in de toekomst om hun advertentie dollars te behouden en ook de content in de gaten te houden,” beheert Mark, Chief Executive van Canonical, de animatie business van het bedrijf, eraan toevoegend datAnimation stations nog jaren verwijderd zijn van een doorbraak in Azië.

 

LEES MEER:

It beheer 

Ict systeembeheer 

It beheerder

Hulp bij computerproblemen 

Serverbeheer 

Werken in de cloud 

Archived: ICT