Hoe te beginnen Datum openen

AGF Software

Pros

* Controle en Compliance* Versterkte cash flow* Minder fouten in uw boekhouding* Verbeterde analyse* Verbeterde planning en prognose* Bewaak de activiteiten van uw werknemers, inclusief overuren en plan ruim van tevoren* Voorkom fraude door een uitgebreide administratie bij te houden over de werknemerspopulatie* Stroomlijn midden- en backoffice procedures* AGF software kan een enorm kostenbesparend effect opleveren* Bereik de belangrijkste prestatie-indicatoren hoor op koers te blijven!* AGF software kan diverse interne processen standaardiseren* Controleer uitgaven veel effectiever * Interactieve, data gedreven dashboards elimineren de noodzaak voor belangrijke besliswaarden * Real-time gegevens kunnen worden geëxtraheerd uit applicaties * Interactieve dashboards voorzien belangrijke beslissers van up-to-date informatie, waardoor beslissingen sneller genomen kunnen worden * Resource planning en rapportage verbetert de voorspelbaarheid en groei van het bedrijf *CardHub is een browser-gebaseerde software die toegankelijk is vanuit elke webbrowser * AG functioneert op een netwerk, gebruikers hebben alleen een internetverbinding nodig om AG functies te gebruiken* SalesWeb is een zeer krachtige boekhoudsoftware, gebaseerd op Web service technologie* complianced applicaties worden ondersteund, veel boekhoudpakketten zijn compliant* Geen licentiekosten* Geen installatie* AG werkt op een breed scala van platforms, van Web enabled Web servers tot Windows-gebaseerde servers* Geen fouten bij het invoeren van gegevens* Geen vertragingen als gevolg van proprietary software* Geen noodzaak voor duur data entry personeel* U bent uw eigen baas wanneer u werkt in AG

Minpunten

* AG is moeilijk te installeren, in te stellen, werknemers op te leiden in het gebruik, en het is niet echt snap-gebaseerd zoals Microsoft Accounting, wat sommige gebruikers misschien wel leuk vinden.

Cyclustijdrapport:

Verkoopcyclus:

Dit rapport is uiterst belangrijk, elke onderneming moet een regelmatig cyclustijdrapport opstellen, waarin de verkoop van de vorige 3 maanden wordt vergeleken met de verkoop van deze maand zonder speciale behandeling, dit rapport kan 1 week tot 2 weken duren, en laat zien hoeveel werk er daadwerkelijk is verricht. Normaal gesproken zou elke week moeten bestaan uit 5k standaard items, en 1k aangepaste items.

Prijsrapport:

Dit rapport verzamelt prijzen voor artikelen die van klanten zijn gekocht. Alle prijzen moeten in het rapport worden vermeld. Aan het einde van de maand geeft het rapport aan hoeveel u uw klanten kost. Dit rapport kan op de 1e van elke maand naar uw klanten worden gestuurd.

Resolutie van de klant:

Met deze functie kunnen klanten een verslag maken van de problemen die zij hebben ondervonden en hoeveel daarvan door de vertegenwoordiger van de klantendienst zijn opgelost. Deze functie vereist authenticatie door de eigenaar van de klant. Als de functie wordt uitgevoerd in de software voor bedrijfsinstellingen, wordt de factureerbare tijd voor deze functie ingesteld op de 1e van elke maand

Archived: ICT