Hoe te beginnen met video

Ontwikkelomgeving

Bereid u voor op een stevige sociale interactie bij het maken van videoconferenties via mobiele, handheld en andere draagbare apparaten, via unified collaboration.

Verminder de reiskosten en tijdens het vergaderen Video conference meetings kunnen in minder tijd worden gereisd, omdat u niet dezelfde apparatuur nodig heeft om alleen maar video meetings te houden. Middelen zoals vergoedingen voor alle reiskosten kunnen worden gebruikt om de uitgaven te verminderen.

De Video Conferencing voldoet aan de perfectie van collega’s zonder hun auto’s en de moeite van het hele eind rijden.

Sociale media en pers kunnen in de toekomst het perfecte reclamemiddel zijn wanneer gebruik wordt gemaakt van videocommunicatie. Stel je bijvoorbeeld een reclamecampagne voor die gebruik maakt van YouTube en live chat ondersteuning. Tijdens het posten van video’s zouden mensen ook augmented reality schetsen kunnen gebruiken om over het project te praten.

Aangezien de technologie zich nog in een vroeg stadium bevindt, is het momenteel erg moeilijk om specifieke toepassingen te ontwikkelen. Wat wel veelbelovend is, zijn vroege versies van toepassingen waarin dringende kwesties zijn opgenomen die de handel rechtstreeks beïnvloeden, zoals de hierboven genoemde. Ontwikkelaars kunnen zich concentreren op Dreamweaver of maximaal gebruik maken van software zoals Caseune.

Ook web conferencing is verbazingwekkend effectief in het aanpakken van lokale problemen, maar dit heeft mogelijkheden geopend voor ontwerpers en ontwikkelomgevingen in andere steden om gebruikers te helpen. Ook maken systemen als AirTechie het mogelijk om ter plaatse basistraining te krijgen van ontwerpers, zodat ontwerpers de SketchUp interface nu kunnen veranderen in een volledig functioneel trainingscentrum voor andere gebruikers.

SketchUp kan door beginners worden gebruikt, maar om het maximale uit het gebruik en de ontwikkelaar te halen, kan een verscheidenheid aan leraren nodig zijn.

Adobe cases zijn duur en vereisen dat een deskundige Adobe-gebruiker in dienst wordt genomen. Anders is het gewoon een kostenoptie voor klanten. Er zijn echter andere alternatieven beschikbaar – FIM of Free Creative Media Interface.

Storende fouten tijdens het afdrukken kunnen ook door de printer worden ingescand. Deze tutorial is gericht op het gebruik van SketchUp door gevorderde gebruikers die begrijpen hoe ze geavanceerde typografische technieken moeten gebruiken.

 

LEES MEER : 

IT projecten

ICT projecten

Archived: ICT