Hoe u uw computer kunt aanpassen

wormen. Deze irriteren en infecteren hun slachtoffers (consumenten) en vertekenen de betekenis van nuttige informatie. Het verbruik van beschadigde gegevens kan leiden tot de groei van virussen en de verspreiding van destructieve malware die de privé-informatie van de computereigenaar op grote schaal kan vernietigen.

Spyware. Deze scripts en programma's kunnen zichzelf verbergen in objecten en applicaties en gebruikers bespioneren. Zowel gerichte als massale bespionering van gebruikers, het doel van dergelijke activiteiten is om een ​​profiel van de computereigenaar op te bouwen.

Malware. Soms wordt gezegd dat het een mede- of metgezel van een virus is, maar malware is elk programma of object dat is ontworpen om tegen u te werken. Malware omvat computerprogramma's die de zoekresultaten van uw browser omleiden naar gerelateerde sites. Sommige kunnen zelfs tijdelijke vensters constant houden, vergelijkbaar met een gerelateerd artikel:

• Spyware.•malware.

Het beschermen van uw computer tegen malware omvat:

Gebruik maken van firewalls. Een firewall beschermt uw computer tegen aanvallers door de toegang van anderen tot uw computer te beperken. Het kan worden ingeschakeld door in te loggen op het controlepaneel en de optie 'toestaan' of 'blokkeren' aan te vinken. Aan de persoon die toegang vraagt, worden reguliere computeradressen verstrekt. Als het adres beperkt is, kan de persoon geen software downloaden of websites bezoeken.

Beveiligingspatches worden vrijgegeven door de productiebedrijven die de programma's maken. Wanneer een patch wordt uitgebracht, bevat deze details over de fix of fixes voor die specifieke software. Het is dus belangrijk dat u uw antivirusprogramma tegen die tijd altijd bijwerkt om ervoor te zorgen dat uw computer beschermd is tegen de nieuwste malware-releases.

met name Noodzakelijke instellingen en opties zijn standaard ingeschakeld. Dit betekent echter dat het standaard automatisch Uit staat en dit zal u niet helpen uw computer te beschermen – het is beter om het aan te zetten en aan te passen.

Hier zijn stappen om uw Windows 7 aan te passen:

1. Klik ongeveer onderaan het scherm op de Start-knop.

2. Klik op "Configuratiescherm" in het venster dat u krijgt.

3. Klik op "Uiterlijk" zodat u een menu kunt laten verschijnen.

4. Klik op het pictogram "Kleurenschema".

5. Kies uit de opties die u verkiest: Windows Basic, Windows Classic of Windows Verkenner.

6. Als u klaar bent met stap 1, kunt u proberen uw bureaubladthema te wijzigen. U kunt nieuwe bureaubladthema's installeren en de achtergrond of andere afbeeldingen van uw computer aanpassen aan uw wensen.

7. You can also change your computer sounds and your printer settings. So if you are printing instructions or working on a document, you can turn on the music and other sounds. You can also change the time and date.

8. In case you have Internet Explorer installed, you can change your home page to any other URL address. That will redirect you to your original page.

9. Windows 7 also offers a method to easily share files and other capabilities. Go to the Start button and then eight programs which are given below: All Programs, System Tools, Accessories, System Restore, Disk Clean Up, Start Up Manager, and Quick Launch.

10. Het stof van uw computer verwijderen is een essentiële vereiste. Koop een cd om uw computer schoon te maken. Omdat het overmatige vuil uw computer kan beschadigen. Voor meer informatie over de prestaties van uw computerfunctie en uw systeem, moet u wellicht een kijkje nemen op uw8320Web.