Top 10 tips om uw winkelervaring te verbeteren

Computerafval

Computers zijn onmisbare apparatuur in de hedendaagse samenleving. Maar net als alle andere apparatuur kunnen zelfs de minimis-computers of kleine computers in prijs stijgen en ook in ernstige problemen raken door malware- en spyware-aanvallen. Daarnaast kan schade aan computers (en soms aan uw software) ontstaan door extreem overklokken en overspanning via de stroomvoorziening. Als u uw computer afval draaiende wilt houden, moet u ervoor zorgen dat u alleen apparatuur koopt die is gemaakt voor het effectief computeren van uw kerndoel.

Hier volgen enkele tips om uw winkelervaring nog te verbeteren:

1. Wanneer u gaat winkelen, probeer dan te kijken naar goederen in dezelfde stijl en configuratie als u van plan bent te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een computer kopen met een combinatie van de beste componenten, die aan al uw basisbehoeften op computergebied zal voldoen.

2. Als u een beeldscherm met een ultrahoge resolutie hebt, moet u een laptop kopen met een woordlengte die goed bij uw werkomgeving past. Als u uw computer afval gebruikt voor grafische ontwerpsoftware, kunt u het beste een computer kopen met een maximale resolutie van 1280×800 pixels. Drie word-documenten tegelijk afdrukken kan goed zijn.

3. U kunt geld en tijd besparen door beschermingssoftware voor uw apparatuur te kopen die definities van het Better Business Bureau bevat, maar tegenwoordig kunt u in plaats daarvan “e-security”-bescherming kopen.

4. De gemakkelijkste manier om uw apparatuur al te verkopen is door ze op het internet te kopen. Er zijn veel websites die reserveonderdelen voor computer(s) aanbieden en u de mogelijkheid bieden de reserveonderdelen, waaronder een moederbord, CPU, harde schijf, geheugenmodules, voeding en harde schijf van één site te kopen. Ook kunt u apparatuur onder merknaam kopen bij een vertrouwde distributeur.

5. Ruimte is schaars bij de verwijdering van IT-apparatuur, dus u moet de opslagplaats van uw ongewenste IT-apparatuur tot een minimum beperken. Zorg ervoor dat u de LCR-methode (Lead Code Removal) gebruikt om alle hardware te identificeren die niet langer door u wordt gebruikt. Als u over Anyrive Hardware Management Software beschikt, kunt u ook naar Software en Liberlaw gaan om software die u niet meer nodig hebt, te verwijderen.

6. U kunt overwegen de Internet Service Provider (ISP) een naam te geven. Dit is misschien wel het belangrijkste wat u kunt doen. Zodra u een naam hebt gevonden bij uw plaatselijke service provider, schrijft u de naam en het bijbehorende telefoonnummer op. Vervolgens moet u de provider bellen en vragen of zij iemand kunnen vinden die dit proces vanaf daar kan overnemen.

 

LEES MEER :

Metaalafval

Computerafval

Oud ijzer ophalen

Archived: ICT