Wat is een tweede Management

Telefoon reparatie Nijmegen

Zou u een tweedehands auto kopen: zou uw beschaving in gevaar komen of zou u veel tijd verliezen met het repareren ervan? Natuurlijk zou u dat doen.

Dezelfde MSF die de exploitanten in staat stelt een geschatte tijd op te geven voor hun produkten en diensten, stelt de computer ook in staat een geschatte reparatietijd op te geven. Wanneer de computer een schatting geeft, krijgt u als computerbeheerder niet alleen een nauwkeurig idee van hoe lang u moet wachten tot de reparatie is voltooid, u krijgt ook een schatting van de reparatiekosten.

Er zijn een heleboel websites voor telefoonreparatie die de geschatte reparatietijd als verkoopargument gebruiken. Natuurlijk moeten ze genoeg geld verdienen om de reparaties te kunnen betalen en ze denken dat jouw $fast ovens apparaat, dat op de 2e dinsdag van elke maand gerepareerd wordt, hun kans is om hun reclamecampagne te verzilveren. Wat ze zich niet realiseren is dat u op de aangegeven dag naar de werkplaats komt en dat uw computer op de aangegeven dag wordt gerepareerd. Het enige is dat je pas betaald krijgt als de reparatie klaar is. Hopelijk wil jij het net zo min als zij.

Een andere oorzaak van schok en ontzag is wanneer technici opscheppen over het feit dat zij tal van klussen hebben geklaard en vervolgens Cloud Computing Servers aanbieden waarvan zij beweren dat deze kosteneffectief zijn omdat het geen hardwareservers zijn en u dus geen IT-afdeling hoeft te onderhouden. Wat ze zich niet realiseren is dat wanneer u de onderhoudsdienst daadwerkelijk nodig hebt (en dat kan slechts een paar uur zijn), deze veel duurder zal zijn dan het alternatief. Bovendien, als u net een nieuwe server hebt gekocht, is de downtime veroorzaakt door de reparatie van de oude niet triviaal. Misschien hebt u gewoon niet genoeg geld gespaard om de upgrades uit te voeren.

Ten slotte, als het bedrijf dat is aangenomen om uw IT-ondersteuning te bieden echt de baan willen, zullen ze veel meer waarschijnlijk willen weten wat er aan de hand is met uw computer dan of u wilt dat ze reparaties uitvoeren of niet. Veel technici zullen gewoon groen licht krijgen en proberen het probleem op te lossen zonder dat u het weet en u zult eindigen met gerepareerde dierbare documenten en verloren gegevens.

Archived: ICT