Weet je hoe je moet aanpappen?

Gsm reparatie Tilburg

Volgens statistieken van de Small Business Administration heeft een computertechnicus ongeveer 32 weken nodig om te leren hoe hij een computer moet aansluiten en verbinden met het telefoonsysteem. Ik ben er vrij zeker van dat dit cijfer verouderd is, maar ik weet niet hoe nauwkeurig het is. Aangezien ik een tijdje gestopt ben met het repareren van computers en nu alleen nog maar problemen met computers oplos, hoef ik niet langer een computer met een telefoon te verwarren als ik een technicus bel om een telefoon te repareren.

Wat de richtlijnen voor de meeste Internet Service Providers betreft, ben ik tot de conclusie gekomen dat Google in alle opzichten de beste keuze is. Dus als u op zoek bent naar een Google-specifieke dienst, is Google uw beste gok. Zorg er echter voor dat het bedrijf dat u kiest een gerenommeerd bedrijf is en dat ze ook telefoonnummers voor bedrijven aanbieden.

Toen ik de computer van mijn broer voor de eerste keer repareerde, werkte ik vanaf de laptop van mijn broer. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar het leek me wel leuk, dus ik hield hem aan de praat en repareerde hem in de loop van ongeveer twee weken. In die tijd heb ik veel verschillende computers gerepareerd. Ik leerde veel over computeronderhoud en het oplossen van problemen door mijn probleemoplossende en begeleidende sessies met mijn broer.

De reden waarom ik u dit vertel is vanwege de vele programma’s en hulpmiddelen, die voor u beschikbaar zijn via het Internet. Er zijn een groot aantal computerprogramma’s en hulpprogramma’s op het bureaublad die u op bijna elke manier kunnen helpen die u nodig hebt. U kunt bijna alles wat u wilt weten in een van deze programma’s vinden. Deze programma’s zijn bedoeld om uw leven gemakkelijker te maken, dat is de manier waarop ik het zie.

Dus wat is het plan van aanpak?

Het komt hierop neer: “Kun je dit zonder twijfel?” Als je het werk kunt doen, geweldig, als je het kunt en je doet het beter dan iemand anders, ja, dan ben je op de goede weg.

De vaardigheden die je op het werk leert, zijn gewoon zo goed. Je hoeft geen diploma in programmeren te hebben om te weten hoe je Word Photoshop en dergelijke moet gebruiken.

Elke dag als je op je werk komt, ga zitten en ontwikkel de gewoonte om iets nieuws te leren. Als het programma nieuw is, begin je het te leren. Als je niet weet hoe je iets moet doen, ga dan zitten en begin. Wacht niet tot het je verveelt.

De beste tijd om dit te doen is buiten je werkplek. Sta op en loop rond. Strek uw benen, loop met uw voeten op en neer, ga op één been staan en draai uw pols in de lucht.

Archived: ICT