iPhone en Android telefoon reparatie

Telefoon reparatie bergen op zoom

 

Volgens een recent onderzoek van betaalbare telefoonreparateurs naar de meest voorkomende problemen bij eigenaars van een iPhone of Android-telefoon.

Dit zijn de belangrijkste ongemakken die mobiele telefoon reparaties met zich meebrengen.

1. iPhone component reparatie

2. Android telefoon component reparatie

3. iPhone vervangingsscherm

4. Android vervangingsscherm

5. Problemen met de gebruikersinterface

6. Crashing

7. Vergrendelen

8. Fouten in de software

9. Infrastructuurproblemen

10. Netwerkproblemen

11. Fouten in het wachtwoord

Problemen met de functionaliteit van Android toestellen zijn niet ongewoon. Het komt zelfs voor dat een Android toestel helemaal niet meer werkt als een van de softwareprogramma’s die het gebruikt al een paar maanden niet is bijgewerkt.

Hoe zit het met de Android software? Het Android-besturingssysteem is een open-source software die bekend staat als “G”-editie, wat betekent dat het lager is dan de “H”-editie, wat betekent dat het actueler is.

Lager in het OS zitten betekent dat er meer bugs aanwezig kunnen zijn en dat uw Android een hoger risico loopt op deze problemen.

Hoe weet ik of mijn telefoon deze problemen heeft?

Als u, zoals de meeste telefoonbezitters, uw telefoon niet regelmatig gebruikt, merkt u misschien niet dat hij problemen geeft. U weet misschien niet eens wanneer hij bevriest of in de crashmodus gaat.

lifter aan, probeer dan de telefoon opnieuw op te starten in de veilige modus. U kunt dit doen door de aan/uit-toets ingedrukt te houden terwijl de telefoon aan staat en deze vervolgens los te laten. Dit zal je leiden naar een scherm met de tekst “Veilige modus met netwerken”. Als je op het volgende scherm klikt, kies je de “ologie” en klik je op de “top” knop.

Er verschijnt een tweede pagina met opties. Klik op de derde knop aan de rechterkant, de knop met de tekst “uscrypt”. Als je een versleuteld bestand op de telefoon hebt, kies dan de optie om dat bestand voor later op te slaan.

Je moet onthouden dat dit slechts een gids is. Het maakt niet uit wat voor telefoon u heeft en of deze al dan niet “slimme” functies heeft. Deze informatie is alleen bedoeld om uw kennis te vergroten en misschien te wijzen op enig gemak bij het opvolgen van een garantieclaim.

 

LEES MEER : 

Telefoon reparatie winkel bergen op zoom 

Gsm reparatie bergen op zoom

Archived: ICT